HEM

fredag 22 april 2011

Nu har den lilla Röda kommit ut

På bilden ser ni min lilla röda sportbil som har varit ute på
premiär tur idag. Det är en Mazda Miata mx-5 1991. En ägare
hade gått ca 4000 mil när vi köpte den för 3år sedan. Så otroligt väl skött . Jag gillar ju bilar också( tänk vad man gillar mycket....)Väl hem kommen så fick vi ha lite mat i magen, men sen var det rakt ut i sy rummet för att sy färdigt mina båtar.Nu skall jag bara ha lite vadd o tyg till baksida lite hand kvilt o vips så är den klar.....Glad Påsk till alla som läser /Eva

onsdag 20 april 2011


Varför inte hålla på med allt möjligt. Jag älskar att teckna o måla, sy, skulptera, fotografera, allt som man kan göra med händerna. Man mår ju så himla gott o glömmer lite sina besvär. Och vilken gåva att ha det med sig i livet.

Pinwheel














Detta skall bli ett Baby täcke. Sytt i Rosen tyger.
Vem vet vi kanske får en liten flicka ?
Annars lägger jag det i min hög av alster. Skall använda flanell till baksida. Det blir mjukt o gott.

tisdag 19 april 2011

Inget är som väntans tider

Våren är här....härligt. Idag bjöd jag två av mina flickor på mat +ett barnbarn. Dom är höggravida båda två. Min äldsta dotter skall ha på torsdag och den minsta skall ha 8 maj. Nervös är bara förnamnet. Jag önskar dom Lyckatill . Imorgom skall vi ha symöte i mitt syrum Välkommen den som önskar det är bara att ta med ett handarbete. Det bjuds även på kaffe.

IMG_3726

IMG_3726 by Foto Johanna Majkvist
IMG_3726, a photo by Foto Johanna Majkvist on Flickr.

IMG_3727

IMG_3727 by Foto Johanna Majkvist
IMG_3727, a photo by Foto Johanna Majkvist on Flickr.

söndag 17 april 2011

Trädgårds arbete

Så gott det är att vakna när solen skiner.Börja med en god frukost.Efter det gick jag mannen och vår lilla hund Olga på en ganska lång promenad.Havet kyler ganska mycket ännu men det blir ju bättre o bättre för varje dag.Har man en stor trädgård så behöver man ju sköta den oxå.Har suttit på en liten pall å klippt bort björnbärs pinnar eller vad man skall kalla det.ÅÅÅÅ vilka taggar och ju mer man rensar ju mer kommer det. Har gjort det varje år.....men nu är jag så trött på det ,så jag skall kapa ner hela det området och täcka med duk eller blöta tidningar sedan på med jord. Får förmig att det skall funka.Eller finns det någon som har en bättre ide, så är jag villig att lyssna. För bort skall dom. Ja,då var denna dagen till kväll natti natti till er alla.

fredag 15 april 2011

Har varit på semester på Tenerife



Har varit på en jätte härlig semester med våra vänner.Bra väder god mat o dryck.
Vad kan man mer begära.Hunden har varit på pensionat.
Så nu är man hemma i vardagen igen. Var på kurs i Torsdags i Apelviken å sydde tokstjärnor.
Jösses vad kul det var. På kvällen var det kurs igen med Kviltsystrarna. Vi håller på med lite alster som vi skall ha till vår utställning i sommar. Så det är ganska gott att vara hemma igen........